Heb jij een kinderwens?

Natural Women Care helpt je

Wat een spannende tijd! Je hebt de wens om zwanger te mogen worden!

Als vrouwen zijn wij bevoorrecht om nieuw leven te kunnen creëren en te dragen. Wij hebben beiden het geluk dat we moeder  mochten worden van 3 geweldige kinderen, en zien dit als één van de grootst mogelijke wonderen.

Maar het is ook een periode in je leven die aandacht en goede zelfzorg vraagt.  Juist door de vaak drukke leefstijl die we hanteren, omdat we zien dat vrouwen vaak (te)veel van zichzelf moeten en verwachten. 

Ons assortiment ter ondersteuning bij zwanger worden

 • Magnesium Bisglycinaat met Taurine, Citraat, B6 (P5P) en D3 (vervangen door Magnesium 300 complex!)

  20,90
 • Omega 3 Excellent

  32,90
 • Vruchtbaarheid Support

  29,90
 • Bacteriemix

  29,90
 • Multi (bijna) zwanger

  25,90
 • Magnesium 300 complex Xtra – 10% introductiekorting tm 15 juni 2023

  19,7141,31
 • Vitamine D3 – 25mcg

  19,90

Beste supplementen ter voorbereiding op een zwangerschap

Qua leefstijl is er een aantal dingen die je kunt doen, lees daarover onderaan deze pagina meer. Dat kan helpend zijn om sneller zwanger te worden, en biedt ook voordelen voor je eigen gezondheid. Ondertussen weten we dat baby's veel meekrijgen van de gezondheid van hun moeder, bijvoorbeeld de darmflora. Goed om je daar bewust van te zijn. Geen reden om je stress van te krijgen, maar extra aandacht voor je leefstijl is wel wenselijk.

Het is aan te raden om een goede basis qua supplementen te gebruiken als je zwanger wilt worden, en om hier op tijd mee te starten! Deze bundel voorziet je van alles wat jij en je toekomstig kindje nodig hebben.

 

Multi (bijna) zwanger: zorgt ervoor dat je alle vitamines en mineralen binnenkrijgt je nodig hebt, waaronder voldoende foliumzuur. Hier wil je het liefst voor je zwangerschap al mee beginnen. Let wel op, dit vervangt nooit een gezond eetpatroon, het is een aanvulling.

Omega Excellent: heeft vele voordelen. Onder andere draagt het bij aan de flexibiliteit van onze celwanden (zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen ons lichaam makkelijker kunnen verlaten). Daarnaast werkt het bloeddrukverlagend. En het is super belangrijk voor de hersenontwikkeling van je kindje!

Magnesium Citraat: zorgt voor een goed herstel in de nacht, en geeft energie. En dat heeft weer een positieve uitwerking op je gemoedstoestand.

Bacteriemix: Je hoort vaak dat je gezondheid begint in je darmen. Want als het in de darm niet goed gaat met de opname van stoffen, hoe kan het dan in de rest van het lichaam wél goed gaan?! Dan wordt vaak gesproken over de darmflora. Dat is een verzamelnaam voor alle bacteriën die in je darmen leven. Die bacteriën kunnen nuttig of schadelijk zijn. Bij een gezonde darmflora zijn de nuttige en schadelijke bacteriën met elkaar in evenwicht. Daar helpt dit supplement je mee. Verder goed om te weten; jouw kindje krijgt tijdens je bevalling jouw darmflora mee. Dus je zorgt hiermee niet alleen voor jezelf, maar geeft je kindje ook meteen een goede flora mee. Het duurt even om dit op te bouwen, daarom goed om hier nu al mee te starten!

Veelvoorkomende problemen bij de overgang

 • Slechte voeding
 • Suiker
 • Roken
 • Alcohol
 • Negatieve gedachten
 • Stress
 • Trauma’s
 • Luchtverontreiniging
 • Niet natuurlijke cosmetica & verzorgingsproducten
 • Medicatie
 • Slecht dag-nachtritme

Maak kennis met Natural Women Care

Wij willen jou helpen zoveel mogelijk in je kracht te staan. Vijf jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet in de praktijk van Tanja. Vanaf het eerste moment was er een klik en konden we uren praten over alles wat met orthomoleculaire therapie en leefstijl te maken heeft.

En zo kwamen we erachter dat we veel dingen delen; een commerciële zakelijke achtergrond, beiden door schade en schande ontdekt welke ongelooflijke mogelijkheden er zijn om zelf aan het roer te staan van je energieniveau en balans, en beiden besloten het zakelijke roer om te gooien.

Hoe ons verhaal verder verlopen is? Daar vertellen we je natuurlijk alles over!

This is the heading

Leefstijlkeuzes spelen een belangrijke rol bij het zwanger worden. Een gezonde leefstijl kan de vruchtbaarheid van zowel mannen als vrouwen bevorderen, terwijl een ongezonde leefstijl juist negatieve effecten kan hebben op de vruchtbaarheid.

Een gezonde voeding is essentieel voor een goede vruchtbaarheid. Vrouwen die zwanger willen worden, wordt geadviseerd om een uitgebalanceerd dieet te volgen met voldoende vitaminen en mineralen, zoals foliumzuur, ijzer en calcium. Mannen kunnen hun vruchtbaarheid bevorderen door een gezond dieet te volgen dat rijk is aan antioxidanten, zink en omega-3 vetzuren.

Regelmatige lichaamsbeweging kan ook helpen om de vruchtbaarheid te bevorderen. Matige, regelmatige lichaamsbeweging kan helpen om een gezond gewicht te behouden, de hormoonbalans te reguleren en de bloedsomloop te verbeteren, wat allemaal bijdraagt aan een optimale vruchtbaarheid.

Daarnaast is het vermijden van schadelijke stoffen, zoals roken, alcohol en drugs, van groot belang voor zowel mannen als vrouwen die zwanger willen worden. Deze stoffen kunnen de vruchtbaarheid verminderen en het risico op aangeboren afwijkingen vergroten.

Tot slot is het belangrijk om stress te beheersen, omdat chronische stress de vruchtbaarheid kan beïnvloeden. Ontspanningstechnieken, zoals meditatie, yoga en voldoende slaap, kunnen helpen om stress te verminderen en de vruchtbaarheid te bevorderen.

Kortom, een gezonde leefstijl is van groot belang voor stellen die zwanger willen worden. Door gezonde voedingskeuzes te maken, regelmatig te bewegen, schadelijke stoffen te vermijden en stress te beheersen, kunnen ze hun vruchtbaarheid optimaliseren en de kans vergroten om succesvol zwanger te worden. Raadpleeg altijd een arts of vruchtbaarheidsspecialist voor specifiek advies en begeleiding bij het plannen van een zwangerschap.