Lieve allemaal,

Wij zijn Tanja den Dunnen en Sabine Verhallen. Twee vrouwen met een grote, gezamenlijke droom.

Wij willen jou helpen zoveel mogelijk in je kracht te staan. Vijf jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet in de praktijk van Tanja. Vanaf het eerste moment was er een klik en konden we uren praten over alles wat met orthomoleculaire therapie en leefstijl te maken heeft. En zo kwamen we erachter dat we veel dingen delen; een commerciële zakelijke achtergrond, beiden door schade en schande ontdekt welke ongelooflijke mogelijkheden er zijn om zelf aan het roer te staan van je energieniveau en balans, en beiden besloten het zakelijke roer om te gooien.

En dat we toevallig allebei uit Brabant komen, 3 kids hebben waarvan bij allebei de jongste Thijmen heet, we allebei uit het jaar 1977 komen, en dat we dit voorjaar zonder dat we het van elkaar wisten in dezelfde week een pup kregen, zien we als meer dan toevallig.

In 2020 had Tanja een idee, en dat hebben we de afgelopen maanden samen verder ontwikkeld. Dat is Natural Women Care geworden, wat wij samen vol energie op 1 juni 2021 lanceerden!

Wij streven naar kwaliteit, zijn leergierig en werken altijd vol passie. Tanja heeft jarenlange orthomoleculaire/ PNI ervaring en Sabine heeft naast veel sales en marketing ervaring ook de nodige orthomoleculaire opleiding en ervaring. En zo vullen we elkaar perfect aan om onze droom na te jagen. Wij willen jou helpen. We willen al onze kennis toegankelijk maken zodat jij in simpele stappen nóg meer in je kracht kunt staan.
Dus lieve vrouwen: stay tuned, wees welkom en doe er je voordeel mee!

Meer over Tanja

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als Bestuurskundige en na jaren in de consultancybranche heb ik het roer omgegooid. Reden hiervoor was dat ik na een zeer gecompliceerde bevalling van mijn oudste maar niet herstelde. In een wanhopige zoektocht naar verbetering stuitte ik op de orthomoleculaire geneeskunde. Niet alleen ging er een wereld voor mij open, ook begon ik mij eindelijk weer de oude te voelen. Hierdoor geïnspireerd startte ik met diverse opleidingen. Ondertussen ben al jarenlang werkzaam als orthomoleculair therapeut en Psycho Neuro Immunologie therapeut. Een mond vol, maar het komt erop neer dat ik gespecialiseerd ben in hoe processen in het lichaam lopen. Daardoor ben ik in staat te achterhalen waar het mis is gegaan of wat er ontbreekt zodat je vanaf dat punt naar de oplossing kan gaan werken en het geheel weer goed functioneert. Hierdoor zit je weer lekker in je vel, en dat is toch de basis van geluk!

Ik ben moeder van 3 kinderen (18, 16 en 10) en ben dus al ruim 15 jaar de trotse eigenaar van mijn praktijk Natural Health Check. Van daaruit is ook het idee voor Natural Women Care ontstaan.
In mijn praktijk waarin ik mensen 1 op 1 begeleid, zie ik vaak dezelfde probleemgebieden. Daarnaast werkt het bij ons vrouwen toch vaak net iets anders dan bij mannen en helaas (daar kan ik niet omheen) als het om hormonen gaat, zitten wij toch een stukje gecompliceerder in elkaar. Al deze jarenlange kennis wil ik met Natural Women Care voor alle vrouwen beschikbaar maken. We hebben grootste plannen en nog heel veel op onze lijst om te gaan ontwikkelen!

Meer over Sabine

Ik heb jarenlang in commerciële rollen gewerkt binnen de voedselindustrie. Altijd in een mix van inhoud en menselijk leiderschap. Mijn interesse ging steeds meer uit naar het begeleiden van mensen, wat verder ging dan hen inhoudelijk verder helpen. Naast werk hou ik me al jaren bezig met leefstijl, en ben ik al tijden bezig met diverse opleidingen. Eerst vanuit persoonlijke interesse en passie. En ondertussen ook om die kennis zo breed mogelijk te gaan delen via Natural Women Care. Als ik jaren terug al wist wat ik nu allemaal weet…. Poeh, wat zou me dat een hoop gedoe hebben gescheeld! Ik gun alle vrouwen de hulp die nodig is om in te zien welke stappen gezet kunnen worden om zelf aan het roer te blijven van je energieniveau en gezondheid. Er is zoveel dat we zelf kunnen doen!

Over mij persoonlijk; ik woon samen met Bart ben de trotse moeder van onze 3 geweldige kinderen van 13, 11 en 9 jaar. In mijn vrije tijd doe ik graag HIT trainingen, en breng ik graag tijd door met mijn lieve vriendinnen. Ik krijg enorm veel energie van dit nieuwe avontuur. En kijk er enorm naar uit alle plannen tot uiting te gaan brengen.