Bestel je voor 17u? Dan kan je pakket nog mee met de post! Binnen 1-3 werkdagen is je bestelling meestal wel binnen, maar met de huidige perikelen kan het wat langer duren.

Pakketten binnen Nederland en België worden bezorgd door PostNL.

Voor bestellingen binnen Nederland geldt: Vanaf een bedrag van €50,- wordt de bestelling gratis verzonden. Onder dit bedrag is het een vaste prijs van slechts €3,95! Buiten NL betalen wij ook deels de transportkosten, maar zijn deze per land verschillend. Je ziet de tarieven in de betaalomgeving.

Direct nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace-code waarmee je gemakkelijk je bestelling online kunt volgen.

Niemand thuis? Dan geeft PostNL het pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-punt in de buurt. Tegenwoordig laten ze geen kaartje maar voor je achter, maar sturen zij een email met link zodat je via track & trace kunt zien waar je je pakket kunt ophalen.

Help! Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.