Geïnteresseerd in een samenwerking?

Als professional wil je het beste voor je klant. En daarom wil je ook alleen maar met de beste supplementen werken. Puur, natuurlijk, effectief, actief en goed opneembaar. Kortom, de producten die voldoen aan een hoge therapeutische standaard. Maar ook wil je betaalbare producten én het liefst ook nog iets wat de klant bij jou blijft afnemen en wat dus niet overal verkrijgbaar is. Welkom bij Natural Care Company!

Je kunt onderaan deze pagina je gegevens achterlaten. Wij nemen contact met je op om de verschillende mogelijkheden van samenwerking te bespreken!

Samenwerken?

1Is mijn bedrijf geschikt als verkooppunt?
We werken samen met diverse professionals. Dit zijn vooral orthomoleculair therapeuten, maar ook personal trainers, huidtherapeuten, kapsalons etc. Neem contact op en we kijken of er een match is!
2Welke vormen van samenwerking zijn er?
Er zijn diverse vormen mogelijk. Met voorraad, zonder voorraad, promotionele samenwerkingen etc. We vertellen je hier tijdens een kennismaking graag meer over.
3Werken jullie met verplichte assortimenten?
Nee! We leggen niemand verplichtingen op. Per branche kunnen we natuurlijk wel adviseren, maar jij weet zelf het beste waar jouw klanten behoefte aan hebben.
4Wat is de minimale bestelhoeveelheid?
We hanteren een hele lage drempel, een netto factuurwaarde van 100 euro.