Meer weten over je gezondheid? Kies voor orthomoleculair advies incl bloedonderzoek!

Meten is weten, en zo zit het ook met je gezondheid. Als je je fitter en energieker wil voelen, is het belangrijk om te achterhalen welke tekorten jouw lichaam ervaart. Niet alleen als jaarlijkse preventiecheck, maar ook als je minder energie hebt, slechter slaapt of al langere tijd met (vage) klachten rondloopt. Jouw lichaam verdient aandacht en alleen het allerbeste! Kies daarom voor een 1-op-1 orthomoleculair advies, inclusief bloedtest. Met deze consulten en de uitslagen van het bloedonderzoek ontdek je of, en zo ja, welke leefstijl aanpassingen en eventuele aanvullingen jij nodig hebt om jezelf en jouw gezondheid een boost te geven!

Waarom ook een bloedonderzoek?

Bij dit onderzoek wordt zowel met een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed. Je ontdekt via de reguliere bloedwaarden – zoals bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen – meer over jouw persoonlijke situatie. De waarden die onder andere in het complementaire deel van onze bloedtest centraal staan, zijn: vitaminen, mineralen, neurotransmitters, orgaanbelastingen, voedselintoleranties, virale en bacteriële belastingen, hormoonbalans en stress parameters. Hoe compleet wil je het hebben!?

Door eventuele disbalansen in kaart te brengen, komen wij erachter welke aanvullingen en aanpassingen in je leefstijl jij nodig hebt om je gezonder te voelen en zelfs serieuze gezondheidsproblemen voor te zijn.

Zo pak je de oorzaak aan, en voorkom je dat je aan symptoombestrijding doet!

Wat houdt onze bloedtest in?

We houden niet van poespas en daarom hebben we 3 simpele trajecten voor je opgesteld.

Orthomoleculair traject:
Uitgebreide bespreking van het persoonlijk plan & advies, met daarnaast 2 evaluatiemomenten (3 consulten).

Kort traject
Voor diegenen die wat minder begeleiding wensen en voldoende hebben aan 1 evaluatiemoment (2 consulten).

Uitgebreid traject
Voor diegenen die naast de consulten ook behoefte hebben aan gedetailleerde, persoonlijke voedingsondersteuning (3 consulten en 2 gesprekken over voeding).

Herhaal test
Voor diegenen die in de afgelopen 6-18 maanden al een test hebben gedaan en graag een update willen.

De manier van werken is gelijk voor de 4 opties:

1. Je schaft de bloedtest aan via de webshop. Wij nemen dan contact met je op om de afspraken in te plannen.

2. Je doet een vingerprik om een paar druppels bloed af te nemen. Daarvoor kom je bij ons langs in Waalwijk. Lukt dat niet, dan overleggen we met je of je het bij jou thuis doet (m.b.v. een tutorial) of dat je naar een aangesloten prikpost (a 25 euro) gaat.

3. Je doet een intake waarin we achterhalen welke leefstijl en energieverhouding jij volgens ons – en jezelf – hanteert en waar we nog winst kunnen behalen.

4. Jouw bloed gaat naar een laboratorium waar een specialist aan de slag gaat met je bloed. Op basis van de uitslagen in combinatie wij met de informatie uit onze intake, formuleren wij een persoonlijk advies voor je.

5. Je ontvangt jouw persoonlijke advies tijdens een consult waarin we vertellen welke leefstijl-aanpassingen en supplementen jij nodig hebt om in jezelf en je gezondheid te investeren! Je krijgt hier natuurlijk een uitgebreid rapport van, inclusief alle bloeduitslagen.

6. We houden contact – we hebben nog een of meer evaluatie gesprekken om te monitoren hoe het gaat en bepalen dan of er aanpassingen nodig zijn.

7. In het basis en uitgebreide traject ontvang je gratis het kookboek Food to Shine– een boek vol informatie, inspiratie en gerechten voor alle momenten van de dag. Gerechten die gezond zijn, en echt lekker!

7. Korting op de supplementen – van de vingerprik tot het laatste contact vanuit dit traject ontvang je 15% of 20% korting op de supplementen die je worden geadviseerd. Na 3 maanden ontvang je nog 10% korting die je voor altijd behoudt!

Het is tijd om jezelf en je gezondheid te trakteren!

Let op: de adviezen uit deze test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet een-op-een worden vergeleken met een reguliere bloedtest. Deze bloedtest vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg.

Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op. We zijn er voor je!