Onze Partners

Partners

Soms ontvang je bij je bestelling een cadeautje. Van ons, voor jou. Omdat we jou als klant waarderen. We hebben hiervoor producten gekozen van andere bedrijven. Dit zijn bedrijven van andere ondernemende vrouwen, met merken waar wij fan van zijn. Deze merken dragen op hun eigen manier ook bij aan hetgeen wij nastreven; energie, gezondheid, uitstraling en geluk! En aangezien wij geloven in verbinden en versterken, zetten wij deze merken graag in the spotlight!

Linda van Loveli heeft 8 jaar geleden Loveli opgericht. En wat zijn wij blij dat ze dit heeft gedaan! Het begon met een supergoed werkende aluminiumvrije deodorant. En ondertussen vele andere natuurlijke producten. Precies zoals wij het doen; troepvrij & natuurlijk. Wat een match!

Suzanne en Serge zijn de gezichten achter Pastel & Naturel. Een geweldige website met producten voor in huis van ingetogen materialen en kleuren. Lekker mixen & matchen. Pastel, Naturel, en toch een stoer geheel. We love it!!

 

Van de producten van Zoedt word je blij. Ze worden sinds 2013 helemaal zelf ontwikkeld door Cindy en Ellen, de eigenaren van Zoedt, en in Nederland geproduceerd. Mooie designs; basic en mooi door eenvoud. Wij houden ervan!

Marleen en Liesbeth van BitesWeLove hebben een duidelijk doel: jou helpen om gezonder te snacken met lekkere bites waar je je goed bij voelt. Zo schudden zij – hap voor hap – de snackwereld op! Zij maken super lekkere, gezonde snacks op basis van noten en bonen en bewijzen daarmee gezond en lekker zeker samen gaan. En omdat zij hier al over nagedacht hebben, hoeven wij alleen maar te kiezen voor dit toffe merk als we zin hebben in wat lekkers. Hoe fijn en makkelijk is dat!

De waardering van naturalwomencare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 29 reviews.