Kies de test die bij jouw situatie past

Zo werkt de test

1. Kies hieronder een categorie waarover je persoonlijk advies wil ontvangen

2. Beantwoord een aantal vragen en vertel ons welke klachten je ervaart en/of wat je doelen zijn

3. Ontvang een persoonlijk advies met de supplementen die wij jou aanraden & take care of yourself!

Toch nog vragen, of wil je liever starten met een bloedtest? Neem contact met ons op, we staan voor je klaar!

Let op: als je last hebt van ernstige of langdurig fysieke klachten, raadpleeg dan altijd je (huis)arts. Onze online intake geeft je een persoonlijk en professioneel advies, maar vervangt geen medisch traject.

De online intake helpt jou bij het kiezen van de juiste supplementen
Je op en top voelen. Dat doe je door je lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Ontdekken welke aanvullingen jouw lichaam nodig heeft, is soms een ingewikkelde zoektocht. Bij ons gelukkig niet! Wij ontwikkelden op basis van orthomoleculaire therapie de allereerste – gratis – online intake. Met een aantal vragen achterhalen we welke supplementen jij nodig hebt om jouw vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen aan te vullen. Snel en eenvoudig, want we hebben geen tijd voor poespas. Maar het is wél tijd om je weer beter in balans, fitter en gezonder te voelen!

Let op: als je last hebt van ernstige of langdurig fysieke klachten, raadpleeg dan altijd je (huis)arts. Onze online intake geeft je een persoonlijk en professioneel advies, maar vervangt geen medisch traject. 

Voordat je de test / online intake doet:

We willen je alleen het allerbeste advies geven. Daarom is het belangrijk om te letten op een aantal zaken: voel je je al langere tijd vermoeid of gebruik je bloedverdunners, schildkliermedicatie of cholesterol statines? Lees dan eerst onderstaande punten. Zo niet, dan lekker invullen die intake, let’s go!

  1. Bij langere tijd vermoeidheid: kies voor de categorie ‘Spijsvertering’. Je ervaart – zonder direct aanwijsbare oorzaak – een energietekort en dat kan liggen aan de opnamecapaciteit van je darm. Door deze eerst op orde te stellen, neem je supplementen beter op en kan je vervolgens de gewenste categorie aanpakken mét resultaat.
  2. Bij gebruik van bloedverdunners: neem geen supplementen die vitamine K bevatten.
  3. Bij gebruik van schildkliermedicatie: slik geen magnesium in de ochtend.
  4. Bij gebruik van cholesterol statines: zorg dat je altijd extra Q10 inneemt.